O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Senjani na utakmici Rijeka – Dinamo

1/6
Senjani na utakmici Rijeka – Dinamo
Senjani na utakmici Rijeka – DinamoSenjani na utakmici Rijeka – DinamoSenjani na utakmici Rijeka – DinamoSenjani na utakmici Rijeka – DinamoSenjani na utakmici Rijeka – DinamoSenjani na utakmici Rijeka – Dinamo
Objavljeno: 10-04-2017

Na poziv Nogometnog kluba Rijeka, u subotu su na derbiju protiv »Dinama« gosti bili gradovi Senj i Buzet. Mladi nogometaši, članovi Omladinskog pogona NK Nehaj sa svojim trenerima, te delegacija grada Senja s gradonačelnikom Darkom Nekićem, bili su dio predivne atmosfere na Rujevici.

Jedanaestorica najmlađih Nehajevaca, istrčalo je na teren u Dinamovim dresovima, kao pratnja igračima, što im je bila velika čast. Nogometni klub Rijeka provodi projekt “HNK Rijeka prijatelj gradova i općina PGŽ” , kojim žele privući mlade na stadione i predstaviti gradove iz kojih dolaze, a ovim pozivom projekt su proširili na Ličko – senjsku, te Istarsku županiju. “Velika nam je čast što smo među prvim gradovima izvan Primorsko goranske županije koji smo sudjelovali u ovom projektu” rekao je gradonačelnik Nekić.

Grad Senj

Podijeli novost na društvenim mrežama!