O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Građani, predložite

1/1
Građani, predložite
Građani, predložite
Objavljeno: 05-04-2017

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske, radi smanjenja broja prometnih nesreća, a pogotovo prometnih nesreća s poginulima osobama, provesti će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila.

Od 6 sati 19. travnja do 6 sati 20. travnja 2017. godine, policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivati sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozlijede. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje živote i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Pozivamo građane da predlože lokacije, na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 5. do 10. travnja 2017. godine na adresu elektroničke pošte: licko-senjska@policija.hr

Nakon zaprimljenih prijedloga, analizirati će se dostavljeno, te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!