O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Još jedan u nizu duhovnih vikenda na B. Oštarijama

1/7
Još jedan u nizu duhovnih vikenda na B. Oštarijama
Još jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. OštarijamaJoš jedan u nizu duhovnih vikenda na B. Oštarijama
Objavljeno: 20-02-2017

BAŠKE OŠTARIJE – I ovoga vikenda je na Baškima Oštarijama bilo duhovno, ali i veselo. Održana je još jedna duhovna obnova. Svi su veseli i radostni, a kako i ne će kad imaju za duhovne obnovitelje tako šarmantne popove poput Josipa Šimatovića, kancelara Marinka Miličevića, a šibenskog biskupa Rogića da se i ne spominje.

No, lijepo je slušati o Providnosti, no bilo je i onih zanimljivih trenutaka opuštanja. Bilo je snijega, vjetra, valjalo je malo prtine pročistiti, a nije se moglo propustiti ni upoznavanje velebne i moćne prirode na Velebitu. Dolazak na Uru se svakako nije mogao propustiti. Ipak mladi na duhovne vikende dolaze odasvud, nisu samo domaći.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!