O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

A Festival snjegovića? Je, 5. već!

1/3
A Festival snjegovića? Je, 5. već!
A Festival snjegovića? Je, 5. već!A Festival snjegovića? Je, 5. već!A Festival snjegovića? Je, 5. već!
Objavljeno: 06-01-2017

Neki nas oprezno pitaju jesmo li odustali od festivala snjegovića. Ma kakvi, kako odustati kad se smiješi 5. po redu, to je već mali jubilej. 

Znamo da trenutačno nije idealno za snjegoviće, bura, mećava, osjećaj hladnoće se od realnih 9 minusa penje i na 20, ali bit će bolje. Čim uhvatite priliku, zaigrajte ukućane, a onda fotoaparat u ruke i ovjekovječite snježnog kralja/kraljicu vašeg dvorišta/ulice.

Dakako, da bi to remek djelo vidjeli i drugi, obavezno fotografiju pošaljite na našu e-mail adresu ili u inbox fb stranice Glasa Gacke.

Foto-natječaj u sklopu festivala snjegovića upriličujemo već 5 godina, nije naodmet reći, prvi smo u tome, a od početka je to i nagradni natječaj u kojem najbolje uratke biraju naši čitatelji lajkovima. Svake godine malčice smo povećavali nagradni fond, tako će biti i ove godine.

Prije dvije godine posrećila se i prava zima s obilnim snijegom pa smo u gradskom parku mogli upriličiti i revijalnu izložbu/natjecanje u pravljenju snjegovića. Mogla bi se, po svemu sudeći, ove zime ponoviti, ali o tom, potom. Na vrijeme ćemo obavijestiti svekoliko čitateljstvo o svim događanjima u sklopu 5. festivala gackih snjegovića 2017.

Za sada, šaljite nam fotografije snjegovića i lajkajte najljepše!

Snjegović koji otvara natječaj na naslovnoj fotografiji je snježni turist s Majerova vrila (autor Mario Bobinac). 

 

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!