O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana

1/5
Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana
Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana Školska priredba u Brinju povodom Božićnih blagdana
Objavljeno: 23-12-2016

Tradicionalna božićna priredba u organizaciji Osnovne škole Luka Perković iz Brinja održana je u petak, 23.prosinca 2016. godine, u 11:30 sati u školskoj sportskoj dvorani. Nastupali su osnovnoškolci uz jedan zajednički nastup Osnovne škole i Dječjeg vrtića Tratinčica.

Na samom početku priredbe načelnik Zlatko Fumić je u prigodnom govoru zaželio djeci, roditeljima i djelatnicima OŠ Luka Perković  i DV Tratinčica sve najbolje povodom predstojećih blagdana.

Djeca su sa bogatim i raznovrsno osmišljenim programom pokazala zavidno umijeće glume, recitiranja i pjevanja, te posebno folklornog umijeća.

Dvorana je bila je ispunjena do posljednjeg mjesta sa djecom, roditeljima i prosvjetnim djelatnicima koji su uživali u više od sat vremena božićnog programa prelijepe talentirane brinjske djece.

Pri samom kraju svečanosti načelnik Zlatko Fumić se, vođen utiscima s priredbe, još jednom obratio okupljenima te obećao kako će Općina Brinje financirati nabavku novog razglasa za potrebe škole kako bi se djeci omogućila što kvalitetnija izvedba. Naglasio je da, iako Općina već dosta izdvaja za potrebe predškolskog odgoja i školstva, nabavka novog školskog razglasa će biti božićni dar Osnovnoj školi Luke Perkovića koji će koristiti i široj zajednici.

Ravnateljica OŠ Marija Vičić je u svojoj zahvali naglasila kako Općina Brinje već sufinancira školsku kuhinju, prijevoz učenika, logopedski kabinet, tečaj harmonike, školska natjecanja i druge aktivnosti. Uzevši u obzir skromne proračunske mogućnosti uistinu se mnogo izdvaja za potrebe predškolskog odgoja i školstva te se ovom prigodom ravnateljica posebno zahvalila načelniku Fumiću na velikom razumijevanju za njihove potrebe.

Ana Manjerović

Podijeli novost na društvenim mrežama!