O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Udruga umirovljenika Grada Novalje dobila novo rukovodstvo

1/1
Udruga umirovljenika Grada Novalje dobila novo rukovodstvo
Udruga umirovljenika Grada Novalje dobila novo rukovodstvo
Objavljeno: 21-12-2016

Udruga umirovljenika Grada Novalje 1. prosinca o.g. održala je sjednicu Izborne skupštine.

Prihvaćen je izvještaj o četverogodišnjem radu, financijski izvještaj i razriješeno dosadašnje vodstvo. Osnovne aktivnosti bile su organizacija i realizacija izleta u Vukovar, u Dubrovnik, Mariju Bistricu, Istru, Plitvice i Sinj, te božićno-novogodišnji domjenci. Članovi Udruge pokazuju veliko zanimanje za ovakva putovanja i druženja. Zahvaljujući financijskim sredstvima iz proračuna Grada i osobnim učešćem članova, ove je aktivnosti bilo moguće realizirati.

Izabrano je novo vodstvo Udruge za naredno četverogodišnje vrijeme. Za predsjednika je izabran IVAN OŠTARIĆ, za potpredsjednicu VESNA KRALJ i za tajnicu BARBARA DUGI. Ovo troje po položaju su članovi Izvršnog odbora. U Izvršni odbor još su izabrane ANKA ŠKUNCA i OLGA ŠANKO. Članovi Nadzornog odbora su JOSIP DENONA, MARIJAN KURILIĆ i BRANKA ŠONJE.

Dana 15. prosinca Udruga je imala ovogodišnji domjenak u povodu Božića i nove godine. Od ukupno 122 člana, na domjenak se odazvalo 80 članova. Organizatorice su bile Anka Škunca i Olga Šanko. Ugostili su ih ugostitelji iz Hotela "Loža". U trajanju od oko četiri sata, umirovljenici su bogato večerali, popili piće i gotovo neprestano zborno pjevali. Vodili su ih svirači na gitari i mandolini. Vrlo raspoložena i živahna bila je i najstarija članica Udruge, gospođa MARICA ŠKUNCA (Franjova) koja je u 89.godini.

U novoj godini tradicija će se nastaviti. Izvršni odbor Udruge uskoro će raspraviti i planirati nove aktivnosti koje će oplemeniti život osoba starije dobi s područja Grada Novalje.

Grad Novalja

Foto: Arhiv

Podijeli novost na društvenim mrežama!