O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Turističke nagrade i za Ličko-senjsku županiju

1/3
Turističke nagrade i za Ličko-senjsku županiju
Turističke nagrade i za Ličko-senjsku županijuTurističke nagrade i za Ličko-senjsku županijuTurističke nagrade i za Ličko-senjsku županiju
Objavljeno: 27-10-2016

BOL – Već kako smo najavili, u Bolu na Braču se održavaju Dani hrvatskog turizma. Ova sada već tradicionalna, rekli bismo i najznačajnija manifestacija, okupila je više od 1.500 turističkih poslenika iz cijele države. Prigoda je to da se prozbori o hrvatskom turizmu, o uspjesima, ali i o problemima koji ga tište, naravno da se pritom oda priznanje onima najboljima.

I već prve večeri Hrvatska turistička zajednica dodijelila je nagrade najuspješnijim pojedincima, destinacijama i turističkim sadržajima. Ima tu podosta kategorija. I kad je u pitanju turizam u Ličko-senjskoj županije, „pale“ su i dvije nagrade: nagradu Čovjek je ključ uspjeha u turizmu i to kao najbolji turistički djelatnik u sustavu turističkih zajednica ponio je direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević. A u kategoriji zabava i rekreacija u finale je ušao Goran Šuper, vlasnik Adrenalinskog parka Rizvan City iz Rizvanuše.

Lun, maslinarska zadruga s otoka Paga našla se u finalu u kategoriji održivi turizam.

M. K.

Foto: I. B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!