O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta

1/5
LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta
LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta LU "Orao" iz Dabra povodom Sv.Mihovila organizirala turnir u gađanju glinenih meta
Objavljeno: 22-08-2016

Povodm blagdana Svetog Mihovila LU "Orao" Dabar jučer je na steljani Runjavica u Otočcu organizirala takmičenje u gađanju letećim meta - glinenih golubova. Bilo je prijavljeno osam ekipa, a postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipno prvo mjesto pripalo je LU "Ravna Gora" sinac, drugo  LU "Dijana" Gospić a treće LU "Brinje" iz Brinja.

Pojedninačno najbolji strijelac bio je Tomislav Babić iz LU "Gacka" Otočac, drugo mjesto osvojio je Milenko Kovačić iz LU "Ravna Gora" Sinac, a treće Perica Alić iz LU "Dijana" Gospić.

Najbolji u raspucavanju ferplayeru bio je Davor Rumenović iz LU "Brinje" iz Brinja.

Pehare i priznanja uručio je predsjednik LU "Orao" Dabar Zvonimir Rajković. LU "Gacka" Otočac  i njen predsjednik Zdravko Grčević rado ustupa streljanu mnogima pa i LU "Orao" Dabar i to bez naknade.

Čestitamo dečkima !

 

I.B.

Foto: M.Krznarić

Podijeli novost na društvenim mrežama!