O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Bit će to jedna moćna Eko-etno Gacka

1/1
Bit će to jedna moćna Eko-etno Gacka
Bit će to jedna moćna Eko-etno Gacka
Objavljeno: 19-07-2016

OTOČAC – Kao i u svim događanjima, što se konkretni događaj primiče, to se u zadnji čas obavljaju određene radnje. Tako je i s 13. Eko-etno Gackom, jednom od vodećih manifestacija ne samo u Gackoj, već i šire. Što se tiče organizatora, a to je Turistička zajednica Grada Otočca, manje-više problema nema, sve je već spremno, uleti tu i tamo pokoji tehnički problemčić koji se u hodu rješava. Takve stvari nije ni moguće prije predvidjeti i planirati, one se jednostavno dogode, tada na scenu stupa snalažljivost organizatora i pokatkada improvizacija. Tako je to svagdje, tako će i biti.

Zašto ovakav uvod? Pa zato kako bi se moglo objasniti da je prijavljivanje izlagača na ovoj manifestaciji još uvijek u tijeku. Velika većina se na vrijeme prijavila, ukupno 27 izlagača (kao kuriozitet treba spomenuti jednoga izlagača iz – Filipina), ali je uvijek pojavi netko u zadnji čas da i on želi sudjelovati. Pa kako imati srca i kazati da je zakasnio? Nikako, naravno, neka sudjeluje. Jednako je tako i s kotlovima, odnosno kuhanjem gulaša, do sada je prijavljeno 20 ekipa, kako nam kaže direktorica Turističkog ureda TZ Grada Otočca Mladenka Orešković, ima još upita i vjerojatno će se prijaviti još pokoja ekipa. A od onih što su se prijavili, pored domaćih naravno, prijavile su se ekipe iz Korenice, Ogulina i Zagreba.

Čini se da će u subotu popodne i večer, kada se održava 13. Eko-etno Gacka, biti lijepo vrijeme, bez kiše, izgleda da ne će biti ni prevruće, taman pravi 'ugodnjak'. Pa tko ne bi došao? Samo onaj tko je teško bolestan ili …

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!