O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Mladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseve

1/4
Mladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseve
Mladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseveMladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseveMladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseveMladi članovi TKD Gacka polagali za pojaseve
Objavljeno: 30-06-2016

OTOČAC - Članovi TK Gacka sa svojim trenerima Nikolom Pemperom i Renatom Bukovac u petak, 24. lipnja, održali su javno polaganje u Gradskoj športskoj dvorani,  pred roditeljima i članovima svojih obitelji. Mladi članovi su pokazali što su sve naučili u zadnjih šest mjeseci i koliko su napredovali. Na polaganju su se mogli vidjeti početnici pa sve da viših crvenih pojaseva, mogli su se vidjet najmlađi od 5. godine pa do juniora s 15 godina.

Polaganju je pristupilo 44 člana TK Gacka, a gosti su došli iz TK Senj i TK Rakovica. Evo tko je sve položio  i u kojoj kategoriji :

-za 9. kup, viši bijeli pojas: Carlos Majetić, David Tonković, Matej Samaržija, Luka Draženović, Korina Tonković, Lana Burić, Karla Tonković i Luka Matasić.

-za 8. kup, niži žuti pojas: Niko Burić, Alen Kolaković, Ivan Lončar, Lovro mlinarić, Ante Jukić i Borna Katalinić,

-za 7. kup, viši žuti pojas: Petra Rudelić, Ivana Klasan, Lara Bićanić, Mihael Jakovac, Filip Plavčić, Stjepan Plavčić, David Majetić, Katja Orešković, Ema Dubravčić, Hrvoje Rubčić, Julija Bukovac, Vito Fajdetić Dovođa, Dino Željko Laškarin, Jan Kranjčević, Lana Majetić, Borna Delač, Ivan Zvonimir Rogić, Simona Devčić i Marko Orešković,

-za 6. kup, niži zeleni pojas: Dorijan Premuž,

-za 5. kup, viši zeleni pojas: Lukas Devčić, Stiše Rajan i Stefan Grbić,

-za 3. kup, viši plavi pojas:  Dino Tonković, Karla Lončar, Filip Bukovac i Hrvoje Pleša,

-za 2. kup, niži plavi pojas: Dorijan Kostelac i Teo Marković,

-za 1 kup, viši crveni pojas: Anamarija Žalac 

S ovim položenim pojasom, Anamarija je završila s polaganjima u Otočcu, njezino sljedeće polaganje će biti pred komisijom HTS-a u ZAgrebu za majstorski CRNI pojas. 

Tkd Otočac/M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!