O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ovogodišnji uspjesi Taekwondo Gacke

1/3
Ovogodišnji uspjesi Taekwondo Gacke
Ovogodišnji uspjesi Taekwondo GackeOvogodišnji uspjesi Taekwondo GackeOvogodišnji uspjesi Taekwondo Gacke
Objavljeno: 29-06-2016

OTOČAC - Ove godine se Taekwondo klub Gacka može pohvaliti s odličnim radom i još boljim uspjesima svojih članova. Kroz cijelu godinu klub je pokazao konstantu u radu sa svim članovima, konstantu u rezultatima na natjecanjima, što je na kraju sve rezultiralo povećanjem broja članova kluba,  a to je najbolji pokazatelj uspješnost u radu.  

Na državnoj razini postignuti su odlični rezultati,  o tomu svjedoče RANG LISTE HTS-a.  A na tim listama TK Gacka ima i svoje predstavnice. Tako u kategoriji kadetkinja - 33 kg, ANDREA BARTULAC suvereno zauzima prvo mjesto. Svoju dominaciju u ovoj kategoriji pokazala je i osvajanjem PRVENSTVA HRVATSKE ove godine. NIKA PRPIĆ u kategoriji juniorki +69 kg, zauzima 2. mjesto, tim je pokazala da nije prolaznik u ovoj kategoriji i da 2. mjesto na prvenstvu Hrvatske nije bilo slučajno. Treća predstavnica TK Gacke na ovim listama je ANDREA GALETIĆ, Andrea zauzima 3. mjesto na listi juniorki - 49 kg. S obzirom da je Andrea 3. juniorka i 3. seniorka ove godine u Hrvatskoj, ovo je za nju jedna fantastična polusezona. 

Uz sve ovo treba naglasiti da je ANDREA BARTULAC, kao najbolja Hrvatica u kategoriji kadetkinja - 33 kg, pozvana u Reprezentaciju Hrvatske koja će nastupiti pred kraj ljeta na Europskomu kadetskom prvenstvu koje će biti održano u Rumunjskoj.

Tkd Gacka/M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!