O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Za švičke kreativce – radionica!

1/4
Za švičke kreativce – radionica!
Za švičke kreativce – radionica!Za švičke kreativce – radionica!Za švičke kreativce – radionica!Za švičke kreativce – radionica!
Objavljeno: 23-06-2016

Raduje svaka nova aktivnost, ulijeva nadu, budi optimizam, a sve navedeno nisu prazne fraze jer u Švici samo što nije počela ljetna kreativna radionica. Najprije je o tome na facebooku osvanula obavijest, a potom i neke dodatne informacije. To je još jedna hvalevrijedna kockica u švičkom mozaiku noviteta koje iniciraju pojedinci - mještani, odnosno župljani Švice.

Radionica će, naime, djelovati u okrilju župe sv. Ivana Krstitelja Švica, a vodit će je Dražena Rubčić. Prisjećamo se da je Draženin interes i dar za kreativno izrađivanje suvenira i različitih darovnih predmeta bio izražen još u srednjoškolskim danima, a nije to bilo tako davno, bilo je to u sklopu školske sekcije Kreativa (koja je zamalo postala pravi brend).

Radionica je namijenjena djeci i mladima, ali jednako i odraslima koji su zainteresirani za kreativno izražavanje.

Ideja je u začetku i pravu razradu dobit će zasigurno nakon prvog sastanka, a nešto će se pokazati, kako to već biva, i kasnije 'u hodu'.  Za sada je voditeljica Dražena na fb stranici Župe ponudila jednu moguću varijantu kreativnog rukotvorstva – kutijice s personaliziranim porukama, ilustrirane nekim lokalnim, vjerskim ili turističkim sadržajem. To je, dakao, samo jedna mogućnost, sve će ovisiti o zanimanju sudionika.

Radionice će krenuti početkom srpnja, a dobrodošli su svi Švičani zainteresirani za kreativan rad i druženje. Pridružite se, sigurno će biti zanimljivo.

 

M.K.G.

Foto: fb Župa sv. Ivana Krstitelja Švica

Podijeli novost na društvenim mrežama!