O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Među 17 najboljih u državi!

1/2
Među 17 najboljih u državi!
Među 17 najboljih u državi!Među 17 najboljih u državi!
Objavljeno: 09-05-2016

Nakon mnoštva odličnih rezultata na brojnim natjecanjima, otočki su gimnazijalci pokazali da im još nije dosta. Antonio Grbac, učenik 4. razreda gimnazije, ostvario je zavidan rezultat na natjecanju iz hrvatskog jezika uz mentorstvo profesorice Slavice Francetić.

Najprije je na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika, održanom u ožujku ove godine u Otočcu, Antonio ostvario najbolji rezultat i prošao na državno natjecanje. Prošlih su godina učenici Srednje škole Otočac pokazivali izraziti potencijal na tom području i gotovo redovito imali najbolje rezultate (prva mjesta) na županijskom natjecanju, no već se dugo nitko nije ,,provukao'' na državno natjecanje.

S obzirom na ostvaren visok rezultat, bilo je očekivano da će to uspjeti upravo Antoniju i da će se naći u društvu sedamnaest najboljih u Hrvatskoj. Antonio i njegova mentorica prof. Francetić bili su počašćeni što su tijekom tri dana (27.-29. travnja) boravili u Zadru gdje se državno natjecanje održavalo.

Otočki su gimnazijalci uistinu nadareni mladi ljudi koji nerijetko postižu ponajbolje rezultate u državi. Od Lidrana, preko stranih jezika pa sve do vjeronauka, otočka gimnazija drži svoj visoki standard i na to smo svi ponosni!  

 

Srednja škola Otočac

(Margerita Kranjčević, 4. gim.)

Podijeli novost na društvenim mrežama!