O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ

1/5
Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ
Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ Natjecanje u kros trčanju osnovnih i srednjih škola LSŽ
Objavljeno: 31-03-2016

Osnovna škola dr. Franjo Tuđman u Korenici organizirala je županijsko natjecanje u kros trčanju za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Ličko-senjske županije.

Učenici su se natjecali u 4 kategorije pod budnim okom medicinske službe Doma zdravlja, a obzirom da se nitko od mladih sportaša nije ozlijedio, djelatnice su bile vjerna publika i podrška.

Ovim putem čestitamo svim mladim sportašima na osvojenim medaljama i svima koji su sudjelovali u ovoj sportskoj aktivnosti.

Prvak županije u krosu na 1200 metara je Dragan Štakić učenik  OŠ Anž Frankopan Kosinj. Sa tim da će Štakić sada nastupiti u Zagrebu na krosu Sportskih novosti, Brodu na kupi na krosu Novog lista i na Plitvičkom maratonu kao predstavnik škole. Mentor učeniku Štakiću je profesor Goran Sekula.

I.B. /

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!