O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj

1/6
83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj
83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj83.Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj
Objavljeno: 05-03-2016

U subotu 05.ožujka 2016. godine u prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Senj održana je 83. Skupština DVD - Senj.

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne ,odavanja počasti svim umrlim i poginulim vatrogascima kao i hrvatskim braniteljima,predsjednik DVD-a Senj gospodin Željko Prpić pozdravio je sve prisutne članove društva i gradonačelnika Grada Senja gospodina Darka Nekića.

Nakon imenovanja Radnog predsjedništva,zapovjednik društva Marin Lončarić podnio je izvješće o radu u 2015.g. te naglasio kako je suradnja sa svim ustanovama u Senju više nego izvrsna,da društvo raspolaže sa malim brojem osobne zaštitne opreme,te da je potrebno hitno iznači financijska sredstva kako bi članovi mogli što kvalitetnije obavljati i izvršavati zadatke na intervencijama.

Izvješće o radu vatrogasne mladeži i podmlatka podnio je voditelj Jurica Smojver koji je naglasio da su rezultati natjecanja jako zadovoljavajući ako se zna da još nije rješen prostor za sastanke s djecom,kao i to da ekipa mladeži nema adekvatne uvjete za vježbanje tj. teren.

Financijski plan za 2016.godinu izložio je tajnik društva Miljenko Katalinić,a plan rada društva,zapovjednik Marin Lončarić.

Gradonačelnik Grada Senja  Darko Nekić pozdravio je sve prisutne vatrogasce te se najprije zahvalio članovima DVD- a Senj i DVD-a Sveti Juraj na velikom trudu i pomoći u saniranju i gašenju deponije iznad Sv. Jurja.

Gradonačelnik je istaknuo da će Grad Senj sigurno pomoći boljem financiranju VZGS,kao i pomoći u realizaciji proširenja vatrogadsnog doma DVD-a Senj.

 Nakon skupštine uz skromni domjenak,nastavljeno je druženja članova u vatrogasnom domu.

 DVD Senj broji 89 članova,od toga 42 aktivnih članova,40 članova vatrogasne mladeži,4 počasna člana,2 veterana,1 podupirajuči član.

U 2015. godini društvo je imalo 13 intervencija : stambeni objekti 2 , prometna sredstva 1 ,otvoreni prostor 7 ,u prometu - prometna 1 , ostalo - deponij 2 . Ukupno je sudjelovalo 40 vatrogasaca,12 vozila i utrošeno je 271.07 sati na intervencijama.

 Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!