O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“

1/5
Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“
Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“Održan seminar „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“
Objavljeno: 22-02-2016

U ponedjeljak, 22.veljače 2016. godine s početkom u 10 sati u JU „Park prirode Velebit“ održan je seminar pod nazivom „Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?“. Predavači dr.sc. Darko Znaor i Sonja Karoglan Todorović, mag.ing. istaknuli su da je zabilježen, do sada, najveći broj odazvanih sudionika seminara, što dovoljno govori o zainteresiranosti za obrađenu temu na ovome području.

 Cilj radionice je bio upoznati potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama za ove mjere u okviru Programa ruralnoga razvoja RH 2014-2020. Prisutni su aktivno sudjelovali na radionici postavljajući pitanja predavačima i međusobno diskutirajući.

 Potpore se dodjeljuju korisnicima koji, provodeći poljoprivredne prakse korisne za prirodu i okoliš, doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu. Također, predavanje je dodatno učinila zanimljivijim i edukativnijim biologinja prof.dr.sc. Jasenka Topić, kao gost predavač.

Ivan Petry

Podijeli novost na društvenim mrežama!