O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nagrade zaslužnim članovima i donatorima

1/1
Nagrade zaslužnim članovima i donatorima
Nagrade zaslužnim članovima i donatorima
Objavljeno: 22-02-2016

OTOČAC - Veliki broj  članova ŠRU Gacka, njih 120 od 202, prisustvovalo je godišnjoj Skupštini pod predsjedavanjem Nikole Cvitkovića. Posebno su pozdravljeni predsjednik i tajnik HŠRS, Vladimir Sever i Tomislav Felhofer, županijski predsjednik Željko Mataija, najstariji član Krešimir Pažur (93) kao i predstavnici nekoliko ribolovnih udruga, donatora i sponzora. Kako je rečeno odrađeno je deset akcija u kojima je sudjelovalo sedamdesetak članova, održano pet natjecanja na plovak, mušicu, leptir…, radilo se s mladima koji su pohodili školu ribolova i drugo.

Obraćajući se nazočnima predsjednik Vladimir Sever je istakao odličnu suradnju udruge s Županijskim savezom i istog s HŠRS te najavio aktivnosti usmjerene u revitalizaciju Gacke i vraćanja starog sjaja, dok je dr. Krešimir Pažur podsjetio na nužnost šire pomoći struke, znanstvenika, lokalne samouprave i drugih jer je rijeka Gacka danas bitno drugačija nego prije Domovinskog rata.

Na Skupštini su uručena priznanja zaslužnim članovima i donatorima, a pozdravljena su zalaganja HŠRS i Ličko senjskog saveza na rješavanju problema nastalih oko stagniranja ribolovnih ispita te nužnosti uvjetovanja državne dozvole članskom iskaznicom udruge pri  kupnji državne dozvole što je i jamstvo opstanka ribolovnih udruga.

Ž.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!