O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tko su ovogodišnji dobitnici gradskih priznanja?

1/1
Tko su ovogodišnji dobitnici gradskih priznanja?
Tko su ovogodišnji dobitnici gradskih priznanja?
Objavljeno: 21-01-2016

OTOČAC – Svečane sjednice županijskih skupština i gradskih i općinskih vijeća u pravilu imaju i dosjelu javnih priznanja. Prigoda je to nagraditi pojedince, udruge ili pravne osobe zbog osobitih zasluga za njihov rad. Tako je bilo i na jučerašnjoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca. Tko je sve nagrađen?

Za nesebičan doprinos zaštiti i spašavanju života i zdravlja ljudi tijekom Domovinskog rata i nakon njega, na području Grada Otočca kao i Ličko-senjske županije, Plaketa grada dodijeljena je prim. dr. IVANU KIRINU iz Rijeke.

Za dugogodišnji osobni angažman na zaštiti rijeke Gacke i Gacke doline, doprinos obrani Grada Otočca i Ličko-senjske županije u Domovinskom ratu, kao i za osobni doprinos razvoju naselja Ličko Lešće, Plaketa grada dodijeljena je mr. sc. TOMISLAVU MADŽARU iz Zagreba.

Za izniman  angažman  i zapažene  uspjehe na očuvanju i promicanju kulturnog stvaralaštva, čime se promiče ime Grada Otočca, Medalja grada dodijeljena je AMATERSKOMU KAZALIŠTU ARUPIUM iz Otočca.

Za predan, ustrajan i patriotski životni rad na očuvanju kulture zavičaja Gacke doline i Grada Otočca, osobito naselja Sinac, Medalja grada dodijeljena je MILANU OREŠKOVIĆU- MIĆI PANU iz Sinca.

Za ustrajan dugogodišnji rad na promicanju športa i tehničke kulture na području Grada Otočca Medalja grada dodijeljena je AEROKLUBU „KRILA GACKE OTOČAC“.

Za  osobni doprinos organizaciji kulturnih i športskih manifestacija,  kao i nesebičan doprinos unapređenju razvoja naselja Ličko Lešće, medalja grada dodijeljena je TOMISLAVU JERGOVIĆU iz Otočca.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!