O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku

1/10
Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku
Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku Prigodom Dana štednje djeca iz vrtića "Ciciban" posjetila Erste banku
Objavljeno: 30-10-2015

Danas, 30. listopada je vrtićka skupina "Ježići" dječjeg vrtića Ciciban Otočac posjetila Filijalu Erste banke Otočac povodom Svjetskog dana štednje koji se obilježava svakog 31. listopada. Ukupno je bilo 17 djece, tete Ivana i Josipa i ravnateljica Lidija Sušić.

Djeca su upoznata sa aktivnostima u banci, pogledala su prostor gdje se nalazi  trezor, gdje se broje novci, blagajne za uplate i isplate, prostor bankomat i ostalo, a domaćin su im bili djelatnici Filijale Otočac, ponajviše Stipe Kolak.

Djeca su pripremila poklon za Erste banku, velikog medu štedu, a u malom kvizu o poznavanju onog što se radi u banci troje mališana dodatno je nagrađeno sa poklonima, a svi ostali sa prigodnim bilježnicama, bojankama i slatkišima.

Bilo je odlično i veselimo se našem zajedničkom susretu i slijedeće godine.

 

Djelatnici Erste banke Otočac

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!