O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana informatička radionica za poduzetnike

1/3
Održana informatička radionica za poduzetnike
Održana informatička radionica za poduzetnikeOdržana informatička radionica za poduzetnikeOdržana informatička radionica za poduzetnike
Objavljeno: 30-10-2015

OTOČAC - Besplatna informatička radionica za članice Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac održana je u informatičkoj učionici hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac 28. i 29. listopada ove godine. Radionicu u trajanju od 4 sata dnevno pohađalo je šestero polaznika, a održala ju je stručna suradnica ŽK Otočac Frana Lokas-Mudrovčić.

Županijska komora Otočac osmislila je besplatnu informatičku radionicu namijenjenu poduzetnicima - tvrtkama članicama Hrvatske gospodarske komore. Program radionica je bilo koncipiran tako da su polaznicima kroz dva dana interaktivne nastave predstavljene osnove korištenja Interneta i elektroničke pošte (e-mail) u svakodnevnu poslovanju. Polaznici su na računalima kroz praktične primjere i vježbe svladali gradivo vezano uz pretraživanje Interneta, poslovno dopisivanje putem elektroničke pošte te pohranjivanje dokumenata na računalo. Također, polaznici su upoznati s tehničkim procedurama i načinima prijave na javne pozive i natječaje resornih ministarstava.  Predstavljene su im i nove usluge HGK, kao i sve one koje su dostupne putem web stranice www.hgk.hr.

Također je istaknuta nužnost korištenja rješenja e-poslovanja u kojima je otvaranje i korištenje vlastite adrese elektroničke pošte prvi korak. - Internet omogućuje veću tržišnu konkurentnost iz razloga što povećava dostupnost informacija i mogućnost kupovine „jednim klikom miša“ te na taj način stvara jednake tržišne mogućnosti i za manja poduzeća – kazala je Lokas-Mudrovčić.

Po završetku ove mini radionice svim sudionicama podijeljene su i Potvrde o pohađanju informatičke radionice za poduzetnike.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!