O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Osnovani Gačanski konopaši

1/4
Osnovani Gačanski konopaši
Osnovani Gačanski konopašiOsnovani Gačanski konopašiOsnovani Gačanski konopašiOsnovani Gačanski konopaši
Objavljeno: 08-09-2015

OTOČAC – U proteklu subotu, 5. rujna ove godine, u Lipovlju je u lovačkom domu LU Sinjal osnovana udruga Gačanski konopaši. Tako su Gačanske konopašice dobile prijateljsku mušku ekipu, pruživši im prigodom osnivanja svu moralnu podršku. Naravno da im je muška ekipa što savjetom, što treningom pomagala u njihovima nastupima.

Za predsjednika udruge izabran je Davor Orešković – Kuzman, za potpredsjednika Branko Šepac, dok je tajnik Gačanskih konopaša Josip Mudrovčić. Sjedište ove novoosnovane udruge je u Poljicima, u Otočcu. Slijedi sređivanje papira, odnosno registracija udruge kod nadležnoga državnog organa, dobivanje statističkog broja, otvaranje računa kod banke, odnosno svega onoga što treba jednoj udruzi da bi mogla djelovati sukladno Zakonu o udrugama građana.

Udruga Gačanskih konopaša za sada broji 15 članova. Mora se kazati da članstvo ove udruge u potezanju konopa nije nimalo nevješto, da su pojedini članovi vukli konop za druge udruge, odnosno da su pod svojim (novim) imenom već nastupali na neformalnima natjecanjima.

M.K.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!