O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Traju radionice o turizmu u TZ Otočac

1/3
Traju radionice o turizmu u TZ Otočac
Traju radionice o turizmu u TZ OtočacTraju radionice o turizmu u TZ OtočacTraju radionice o turizmu u TZ Otočac
Objavljeno: 04-09-2015

OTOČAC – Odlukom Hrvatske turističke zajednice odobrena su Turističkoj zajednici Grada Otočca bespovratna sredstva u iznosu od 15.000 kuna za organiziranje i provedbu radionica namijenjenih svima onima koji se bave turističkom djelatnošću, a sve u cilju poboljšanja rada i povećanja kvaliteta usluge.

Jučer, u četvrtak, bilo je govora o osnovama turizma, turističkoj destinaciji i akterima u destinacijskom menadžmentu. Predavač je bila dr. sc. Romana Lekić, prof. visoke škole - VERN.

Danas, u petak, polaznici su se mogli susresti sa spoznajama o novim trendovima u turizmu i ponašanjem potrošača te komunikacijsko-prezentacijskim vještinama u turizmu. Predavač je također dr. Lekić, nastojeći na konkretnim primjerima pojasniti teoretske pojmove.

Preostaje još treći dan, a to će biti u srijedu, 9. rujna, kada će biti riječi o primjerima mogućih dijaloga između gosta i pružatelja usluga (pozdravljanje, prihvat gosta, opis smještaja, davanje dodatnih informacija gostu te reagiranje na prigovore), tekstovi o Hrvatskoj i turističkim destinacijama, primjeri karakterističnih situacija. Predavačica će biti Jasna Milojević, profesorica njemačkoga i engleskoga jezika.

M. Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!