O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zoran Hapčo-Pika:Samo teška bolest može me spriječiti da ne budem dio Mimohoda sjećanja

1/2
Zoran Hapčo-Pika:Samo teška bolest može me spriječiti da ne budem dio Mimohoda sjećanja
Zoran Hapčo-Pika:Samo teška bolest može me spriječiti da ne budem dio Mimohoda sjećanjaZoran Hapčo-Pika:Samo teška bolest može me spriječiti da ne budem dio Mimohoda sjećanja
Objavljeno: 30-08-2015

Nekoliko tisuća Vodičana i vatrogasaca, članovi obitelji stradalih te prijatelji pristigli iz čitave Hrvatske i iz susjednih zemalja sudjelovalo je ove subote u Mimohodu sjećanja na 12 vatrogasaca DVD-a Vodice i Tisno, te JVP Šibenik koji su prije osam godina stradali u kornatskoj tragediji.

Iz godine u godinu odaziv vatrogasaca i svih onih koji žele odati počast stradalim vatrogascima sve je veći.

Jedan od sudionika mimohoda je Zoran-Pika Hapčo vatrogasac iz DVD-a Senj inače veliki prijatelj Vodica i vodičkog DVD-a

- Na Mimohod sjećanja dolazim šest godina zaredom i dok god budem zdrav dolazit ću u Vodice kako bi odao počast i poklonio se našim herojima – kazao je Zoran koji je od vodičkog DVD-a dobio posebnu priznaje za suradnju na glavnoj proslavi obilježavanja 20 godina DVD-a Vodice koja se održala prošle godine u Vodicama.

Za Vodice i vodičke vatrogaste mogu kazati sve najbolje, to su strašni momci i koliko god sam sretan što dolazim u Vodice kako bi vidio svoje vodičke kolege toliko sam i tužan zbog stradalih vatrogasaca koje nismo i nikada nećemo zaboraviti – kazao je na kraju Zoran.

Uz vatrogasce iz Lijepe naše na Mimohodu sjećanja sudjeluju i vatrogasci iz okolnih država. Jedni od njih su i vatrogasci iz Tuzle koji dolaze četvrtu godinu zaredom.

- Velika nam je čast biti dio ovog Mimohoda kako bi se poklonili svojim kolegama vatrogasicima.
Uvijek nastojimo da na mimohod ne dolaze isti ljudi kako bi svima iz naše vatrogasne postrojbe omogućili da odaju počast našim herojima vatrogascima – kazali su tuzlanski vatrogasci.

Preuzeto:

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!