O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pokrenut postupak javne nabave za obnovu zgrade, Ul. k. Zvonimira 8 u Otočcu

1/1
Pokrenut postupak javne nabave za obnovu zgrade, Ul. k. Zvonimira 8 u Otočcu
Pokrenut postupak javne nabave za obnovu zgrade, Ul. k. Zvonimira 8 u Otočcu
Objavljeno: 26-08-2015

OTOČAC – Grad Otočac otvorio je postupak javne nabave za energetsku obnovu nestambene zgrade u Ulici kralja Zvonimira 8 u Otočcu. Ova zgrada je u vlasništvu Grada Otočca, a cilj obnove je postići značajne uštede energije i smanjenje emisije CO2. Namjera je da se 1.133 četvornih metara korisne površine prevede iz energetskog razreda D u razred B.

Što se planira obnoviti? Predviđa se zamjena sustava rasvjete zamjenom s LED izvorima svjetla najnovije generacije visoke energetske učinkovitosti. Još važnije od toga je zamjena sustava grijanja, odnosno prelazak s pojedinačnoga lokalnoga grijanja pećima na drva na centralno grijanje peletima.

Kakva bi to energetska učinkovitost bila ako se ne bi rješavala fasada. Ona predviđa rekonstrukciju vanjskih zidova,  odnosno toplinsku izolaciju vanjskog zida dodavanjem novoga toplinsko-izolacijskog sloja s unutarnje strane zida.

Također je predviđena rekonstrukcija stropa prema negrijanom tavanu radi uštede toplinske energije, rekonstrukcija poda prizemlja zbog smanjenja toplinskih gubitaka kao i zbog dotrajalosti postojeće podne konstrukcije. Pored toga predviđena je ugradnja unutarnjih prozora s IZO staklima.

Procijenjena vrijednost radova je1.052.000,00  kn (bez PDV-a).

Sve dodatne informacije mogu se pogledati na: http://www.otocac.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=866:dokumentacija-za-nadmetanje-u-predmetu-nabave&catid=1:latest-news

 

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!