O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dramska radionica - lutkarska animacija

1/5
Dramska radionica - lutkarska animacija
Dramska radionica - lutkarska animacijaDramska radionica - lutkarska animacijaDramska radionica - lutkarska animacijaDramska radionica - lutkarska animacijaDramska radionica - lutkarska animacija
Objavljeno: 25-08-2015

OTOČAC – Dječje ljeto 2015. Već se sasvim primaklo kraju, eto početka škole, eto kraja Dječjega ljeta. No iako se sve bliži svomu kraju, odnosno početku, jučerašnja Dramska radionica nije pobudila ništa manje zanimanje od onih ranijih. Djeca su uvježbavala dramsko-scenske igre radom na tekstu i animacijom lutke.
Animacija lutke djecu je posebno privukla jer „oživjeti lutku“  poseban je i vjerojatno nikada prije ostvaren doživljaj. Pokret, govor, gestikulacija ne samo proizvedena na lutki, već i kod samih izvođača, bila je prigoda dati karakter određenim stanjima, likovima, određenim emocijama pa se pokazalo kako je to nadasve zahtjevan posao, a ne tek puka igra na primjer u lutkarskima kazalištima. Ozbiljan je to posao kojim se bave ozbiljni ljudi, naravno.
Na ovoj radionici sudjelovalo je 15 djece, 14 djevojčica i jedan dječak. A ovu radionicu su vodile prof. Josipa Maras i mag. Silvia Stanišić.

M. Orešković

Podijeli novost na društvenim mrežama!