O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najljepše okućnice i balkoni na području Senja

1/5
Najljepše okućnice i balkoni na području Senja
Najljepše okućnice i balkoni na području SenjaNajljepše okućnice i balkoni na području SenjaNajljepše okućnice i balkoni na području SenjaNajljepše okućnice i balkoni na području SenjaNajljepše okućnice i balkoni na području Senja
Objavljeno: 25-08-2015

SENJ - Turistička zajednica Grada Senja dodijelila je prošlog vikenda nagrade i priznanja za najljepšu okućnicu Grada Senja u ovoj godini. Nije bilo lako odabrati, bilo je dosta lijepih okućnica i vrtova pa je komisija za izbor imala i te kako ozbiljna posla.

Pa tko je dobio nagrade? Najljepšu okućnicu ima Mila Samaržija iz Senja, odmah do nje je Mile Dundović iz Stinice, dok je treće mjesto pripalo Vesni Kokalj iz Svetoga Jurja.

Ali postojala je kategorija i za najljepši balkon. Komu je pripala ta nagrada?  Priznanje za najljepši balkon dobila je Željka Devčić Stanić iz Svete Jelene.

Dobitnici nagrada i priznanja su od Turističke zajednice Grada Senja dobili bonove na dar, njih će moći iskoristiti u jednomu vrtnom centru u Rijeci i kupljenim raslinjem i cvijećem obogatiti svoju okućnicu i balkon.

M.K.
Foto: TZ Senj

Podijeli novost na društvenim mrežama!