O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Maja i cure opet prve

1/11
Maja i cure opet prve
Maja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prveMaja i cure opet prve
Objavljeno: 18-05-2015

Plesna škola Maya's Dance Nation sa plesnom koregorafijom RADIOACTIVE DANCE osvojila je 1.mjesto u FINALU plesnog natjecanja  DANCING STEPS FINAL CROATIA 2015  u dobnoj kategoriji JUNIORI i osvojila pehar.
Od 19 točaka u kategoriji Juniora mi smo osvojili 1.mjesto.
Nastupalo je 15 plesačica: Koraljka Devčić, Katarina Vukelić, Josipa Mikola, Mirna Papić, Antonela Pavelić (Novi Vinodolski), Nera Nekić, Patricia Bićanić, Marita Hvizdak, Hana Kren, Ana Cvjetičanin, Nika Cvjetičanin, Anđela Orešković, Nina Mihelac, Jana Rukavina, Ela Krajina.

Koreografiju smo pripremali godinu dana,uložili smo puno vremena, financija,truda i uz hrpu detalja u koregrafiji doveli naš ples do malog savršenstva. Osobno nam je čestitao dragi član žirija Toni Vrodljak i pozvao nas na njegovo plesno natjecanje u Splitu. Toni Vrdoljak je plesač iz Splita koji je i u Hrvatskoj i izvan Hrvatske priznat na urbanoj plesnoj sceni. Uspješno surađuje i s menadžerom Justina Biebera, te mnogobrojnim licima europske scene (pripomoć pri realizaciji koreografija na filmu Street dance).

Svaki naš pokret fotoaparatom i video kamerom popratili su naši dragi prijatelji Dinko Brozičević, Marko Ferro i Mario Devčić.

Veliko hvala sponzorima koji su vjerovali u nas poglavarstvu Grada Senju i Turističkoj zajednici grada Senja.

Predstavljali smo naš grad samo onako kako pleše naše srce: energično i s puno ljubavi !! - izjavila nam je Maja Martulaš Brozičević,voditeljica plesne škole.Majo fala tebi i curama na još jednoj predivnoj prezentaciji Grada Senja.

 

Zoran Hapčo Pika

Foto: Mario Devčić,Marko Ferro,Dinko Brozičević

Podijeli novost na društvenim mrežama!