O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dani Hrvatske u Langenfeldu u Njemačkoj

1/1
Dani Hrvatske u Langenfeldu u Njemačkoj
Dani Hrvatske u Langenfeldu u Njemačkoj
Objavljeno: 16-04-2015

OTOČAC – Turistička zajednica Grada Otočca postala je agilnija što se tiče nastupa na specijaliziranima turističkim sajmovima u zemlji i inozemstvu. Upravo ovih dana otputila se direktorica Mladenka Orešković ni manje ni više već put Langenfelda (Njemačka), grada nedaleko velikog Düsseldorfa.

Naime, cijela 2015. će biti u ovomu gradu u znaku Hrvatske, a do toga je došlo zaslugom Turističke zajednice Ličko-senjske županije. Cijela se manifestacija održava od 17. do 20. travnja, a u udarnom terminu 18. i 19. travnja (Gradska fešta) će biti u glavnoj ulici i gradska proslava Dana grada. Kako je Langenfeld okružen s tri velika grada, očekuje se već velika tradicionalna posjećenost ovoj manifestaciji. Kako će na štandovima sudjelovati neprofitne udruge iz grada domaćina, druge konkurencije ne će biti pa će i pozornost na hrvatsku turističku ponudu biti maksimalna. Bit će to zajednički nastup četiri županije: Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Turistička zajednica Otočca, uz podršku Grada Otočca, po prvi puta sudjeluje na road show prezentaciji, zahvaljujući organizaciji Turističke zajednice Ličko-senjske županije. U što boljoj prezentaciji regije Gacke, pomoć je iskazala Gacka d.o.o., Udruga Gačanka sa svojim suvenirima, Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda, Biciklistički klub Barkan iz Otočca, NP Sjeverni Velebit, zatim neki od hotelijera, čime je osigurano dovoljno promidžbena materijala, dok je Sirana Runolist pripremila paletu svojih sireva za degustaciju.

Ostali hrvatski izlagači osigurat će svoje tipične i autohtone proizvode, bit će tu suhih smokava, narancina, domaće rakije, pršuta, sve kako bi se što bolje prezentiralo hrvatski turizam i privuklo što više posjetitelja – doznajemo od direktorice Orešković.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!