O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Održana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz Kuterevo

1/5
Održana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz Kuterevo
Održana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz KuterevoOdržana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz KuterevoOdržana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz KuterevoOdržana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz KuterevoOdržana 5. redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz Kuterevo
Objavljeno: 15-04-2015

U nedjelju, 12.04.2015. godine održana je redovna godišnja skupština Planinarske udruge Panos iz Kutereva te time obilježena 5. godina uspješnog djelovanja udruge. Skupština se održala u planinarskoj kući na Poljani uz prisustvo svih članova Udruge, kao i prisustvo svećenika, sadašnjeg župnika Kutereva, Maria Vazgeča i bivšeg župnika Kutereva, vlč. Šimu Božića.

Uz pozdrave predsjednika PUP-a, Milana Burića započela je skupština te najavljen dnevni red i ostale aktivnosti koje su jednoglasno prihvaćene. Tok cijele skupštine bio je popraćen slikama koje su se vrtile na PP prezentaciji prikazane na platnu kako bi se svi prisutni članovi prisjetili odakle smo krenuli, te do kuda smo došli što se tiče same izgradnje planinarske kuće, a isto tako su bile prikazane i slike sa odrađenih pohoda. Donesene su izmjene i dopune Statuta prema novom Zakonu o udrugama.

Kako ne bi bilo samo folmalnog dijela, na kraju je priređena i mala zakuska, planinarski gulaš kao i šlag na kraju – rođendanska torta PUP-a.

Ovim putem zahvaljujemo se svim volonterima i donatorima koji su na bilo koje načine pomogli u realizaciji izgradnje planinarske kuće kao i sanitarnog čvora, no da aktivnostima nije kraj, uvjerite se sami na sljedećem pohodu, pohodu na Korenski vrh koji će biti obilježen već sljedećeg mjeseca.

Planinarski pozdrav.

PUP Kuterevo

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!