O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Jedan dan za čisti okoliš - jedan dan za ljepši Otočac

1/1
Jedan dan za čisti okoliš - jedan dan za ljepši Otočac
Jedan dan za čisti okoliš - jedan dan za ljepši Otočac
Objavljeno: 14-04-2015

U sklopu globalnog pokreta Let,s do it! World Cleanup 2015, Grad Otočac prepoznao je važnost kampanje Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš.

Zelena čistka je zajednička akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja se već četvrtu godinu za redom održava u Hrvatskoj. Cilj akcije je uključiti što veći broj građana  u organizirano volontersko čišćenje nepravilno odbačenog otpada, kao i da kroz druženje i entuzijazam očistimo okoliš i promijenimo odnos pojedinca i organizacija prema otpadu, okolišu i prirodi.

Pozivamo građane i građanke grada Otočca, udruge i poslovni sektor s područja Grada Otočca, sportske i druge klubove, vatrogasne postrojbe, OŠ "Zrinskih i Frankopan" Otočac, Srednju školu Otočac, MO, da se dana 17.04.2015. godine priključe ekološkoj kampanji "Zelena čistka" .

Navedenog dana organizirat će se akcija čišćenja nekoliko lokacija na području grada Otočca, (prvenstveno čišćenje u gradu, Sportski centar i prostora uz rijeku Gacku, dječje igralište i okoliš u Ul. B. Kašića, glavni gradski park i dječje igralište u parku, izletište Fortica) uz uključivanje komunalnih službi u odvozu sakupljenog otpada.

Grad Otočac osigurat će potrebnu opremu za volontere rukavice, vreće za otpad, boce sa vodom.

Molimo volontere da sa sobom ponesu motike, grabljice ili krampice.

Početak akcije je u 9,00 sati a predviđen završetak je u 14 sati, moguće i ranije ukoliko se očisti dogovoreno područje.

Prijavu sudjelovanja molimo uputiti Lokalnom koordinatoru kampanje na području grada Otočca, gđi. Veri Korać na broj tel: 771 617, mob: 091 1773 565. Lokacije čišćenja na području grada Otočca su navedene u tablici, a sve potrebne informacije o lokacijama i rasporedu moguće je dobiti od Lokalnog koordinatora.

GO / IB

Podijeli novost na društvenim mrežama!