O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Razbijači Čaša predstavljaju "Pizzu, pizzu"

1/2
Razbijači Čaša predstavljaju "Pizzu, pizzu"
Razbijači Čaša predstavljaju "Pizzu, pizzu"Razbijači Čaša predstavljaju "Pizzu, pizzu"
Objavljeno: 13-04-2015

Plesna skupina ličkih mornara poznatija pod nazivom „Razbijači čaša“ polako se budi iz zimskog sna u koji su je uvukli djed Božićnjak i osam sobova sa radnom dozvolom i prebivalištem na padinama Velebita. Ovo veselo društvo nikako nije moglo odoliti zovu zavodljivih morskih sirena te se njihova avantura nastavlja u južnijim i nadasve toplijim krajevima. Suncem „okupan“ i burom „pometen“, živopisni grad Senj idealna je destinacija svakog Ličanina koji poželi zimske radosti zamijeniti za komadić sunca.

„Razbijači čaša“ predstavljaju nam svoj novi spot za singl „Pizza, pizza“. Autor teksta ovog ljetnog hita je renomirani tekstopisac Željko Pavičić, a glazbu i aranžman potpisuje sveprisutni Hrvoje Grčević – Grga. Sjajan spot djelo je produkcijske kuće „Cinematix Studios“.

Veliku zahvalu "Razbijači čaša" upućuju gradu Senju i poznatom ugostitelju Milanu Prpiću - Meduzi koji je ustupio svoju konobu „Stari Grad“ kao lokaciju za snimanje navedenog spota, DVD-u Otočac na posudbi limenih instrumenata, Verici Dasović koja je osigurala autentičnu odjeću „Ličke mornarice“ te Ivanki Jerković koja se pobrinula da  "buša i duša" ne ostanu prazne. Sve ovo naravno nije moglo proći bez naših hrabrih i prekrasnih cura, a one su; Adriana Burić, Paula Ivčić, Josipa Fraćin, Josipa Mikola i Tanja Mlinarić, koja je uistinu izvrsno odigrala ulogu zavodljive pizza djevojke.

Kao zanimljivost napomenimo da se u spotu nakratko pojavljuje i Rebecca Greally, djevojka iz Novog Zelanda koja zajedno sa brojnim volonterima iz inozemstva pomaže u radu Utočišta za medvjede u Kuterevu.

I na kraju, veliko hvala svim našim vjernim obožavateljima, ali i kritičarima! Želimo vam svima dugo toplo ljeto uz puno morskih delicija, jer kao što naš narod kaže: „Ljubav ide od želuca“…

Poslušajte : https://www.youtube.com/watch?v=qOV_6NYYNfU&feature=youtu.be

 

Sandi Bunjevčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!