O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja

1/13
LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja
LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja LU "Gacka" održala Skupštinu udruge i proslavila 90 godina djelovanja
Objavljeno: 12-04-2015

Danas, 12.travnja, u hotelu Zvonimir u Oočcu, u 10 sati, najbrojnija i najstarija Lovačka udruga "Gacka" Otočac na ovim prostorima održala je Izvještajnu skupštinu udruge i time proslavila 90. godina postojanja i djelovanja.

 Nakon podnesenih izvješća o radu udruge, na Skupštini donesene su i neke Odluke koje se ugrađuju u Statut udruge i to imenovanje likvidatora Udruge u osobi člana udruge Ivana Dujmovića, te se gasi stegovni sud, izbacije se iz Statuta udruge. Rasprava se vodila oko imenovanja osobe likvidatora i na kraju uz dva glasa suzdržana izabran je likvidator Udruge.

Prisutne je pozdravo i zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković  koji je kazao kako se danas nalazi u starom jatu kojem dugo godina i pripada. Vidljivi su pomaci u razvoju ove udruge, udruga ima 97 članova i proslavlja 90.godišnjicu postojanja i djelovanja. Udruga ima mjesto i u zaštiti i spašavanju Grada. Grad Otočac prati rad svih udruga, a od strane predsjednika Zdravka Grčevića bilo je i nekoliko inicijativa da se riješi streljana na Runjavici gdje bi bio sportsko-rekreacijski centar, zemlja jest u građevinskoj zoni, put je dug ali očekujemo pozitivan ishod. Želim vam puno uspjeha u radu - kazao je Janković.

Mile Ugarković tajnik Županijskog lovačkog saveza LSŽ-e pozdravio je sve prisutne, ispričao nedolazak generala Đure Dečaka predsjednika HLZ-a RH  koji je imao operaivni zahvat i nije bio u mogućnosti se uputiti na duži put, kao i Josipa Malnara dopredsjednika HLZ RH-e zbog bolesti.  Ugarković je kazao kako se udruga održala koroz 90 godina postojanja zato što je imala dobro rukovodstvo i dobre članove. Mi iz ŽLS imamo fantastične odnose s vašom udrugom. Sa Županijom i HLS potpisali smo garancije za zakup lovišta čime se stvara jedna sigurnost za plaćanje lovnozakupnine.

Na kraju Skupštine predsjednik Udruge Zdravko Grčević podjelio je zahvalnice, priznanja i odličja zaslužnim članovima i podupirateljima Udruge. Tako su zahvalnice dobili Dami d.o.o.Otočac i Kalcit d.o.o.Gospić, ručni sat lovkinja Marija Vranić. Odličje III.reda za zasluge na unapređenju lova dobili su  Tomo Krznarić i Krešimir Burić. Odličje II.reda dobili su  Sava Diklić, Đuro Bobić, Mate Bukovac, Ilija Marković. Odličje I. reda dobio je Zdravko Grčević. Zlatnu plaketu LSZ dobili su Ivan Francetić i Božidar Vukelić.

U ime ŽLS LSŽ tajnik Mile Ugarković predao je predsjedniku udruge Zdravku Grčeviću veliki lovački zidni sat koji se krasiti službene prostorije Udruge i podsjećati rukovodstvo a onda i sve članove na vrijeme.

Od gostiju bili su dugogodišnja inspektorica lovstva iz Rijeke Arinka Pavić i general Josip Orešković iz Otočca ( živi u Zagrebu).

Skupštinari su nastavili druženje uz bogati domijenak.

I.B.

 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!