O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Mali Šutić iz Like najbolji strijelac Dalmacije!

1/2
Mali Šutić iz Like najbolji strijelac Dalmacije!
Mali Šutić iz Like najbolji strijelac Dalmacije!Mali Šutić iz Like najbolji strijelac Dalmacije!
Objavljeno: 07-03-2015

U Otočcu, ali i mnogim drugim mjestima ličko-senjske županije s posebnom se pozornošću prati upravo nastavljeno prvenstvo 1. nogometne lige za pionire i juniore u Središtu HNS-a Jug. Razlog tomu je Danijel Šutić, junior NK Zadar, koji je počeo igrati nogomet u Otočcu, a onda preko Croatije s Ličkoga Osika ( koja je bila prvak 2. kadetske lige Jug) otišao u prvoligaša iz Stanova.

E, upravo taj Danijel Šutić najbolji je strijelac prvoga dijela juniorskoga natjecanja u «Središtu Split». Postigao je 14 pogodaka, dva više od Tonija Grubišića igrača HNK Šibenik i čak šest više od Ivana Mamuta iz HNK Hajduk i Marina Roglića, igrača RNK Split.

Za Šutićem – prema službenim podacima - zaostaju još i Antonio Bošnjak ( Imotski) i antonio Leko (Solin),koji su po sedam puta zatresli mreže protivničkih vratara, pa Lristijan Bartolović ( Adriatic),Matej Jukić ( RNK Split), Ivan Roca ( HNK Šibenik), Mihovil Šutalo ( Neretva) i Ivan Vrgoč ( Primorac1929), koji su postigli po šest pogodaka, te s pet postignutih pogodaka Duje Baščevan ( Zadar), Ivan Grubišić (Solin), Lua Grubišić (RNK Split), Stanko Jurić (Dugopolje), Nikola Katić (NERETVANAC), Božo Mikulić (RNK Split) i Marko Pervan (RNK Split,…

(jc)

Na slici: Danijel Šutić u akciji na Memorijalu Mario Cvitković Maka u Otočcu i sa suigračima, juniorima Zadra ( Stoji u sredini)

Podijeli novost na društvenim mrežama!