O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Otočac i Croatia u nedjelju u Rijeci protiv Lokomotive

1/1
Otočac i Croatia u nedjelju u Rijeci protiv Lokomotive
Otočac i Croatia u nedjelju u Rijeci protiv Lokomotive
Objavljeno: 05-03-2015

Nakon zimske stanke u nedjelju se nastavlja i omladinsko prvenstvo 1. Nogometne lige Nogometnog saveza Središte Rijeka za sezonu 2014/15.

U tom stupnju natjecanja, koje je praktički 2. HNL zapad igraju i kadeti NK Otočac iz Otočca i NK Croatia s Ličkoga Osika.. Oni u nedjelju u Rijeci, na igralištu SRC «Belveder», igraju protiv svojih vršnjaka iz riječke Lokomotive. Kadeti Otočca počinju svoju utakmicu u 13. sati, a juniori Croatie 120 minuta kasnije, u 15 sati.

To su utakmice 12. kola 1. Nogometne lige Središta HNS-a u Rijeci, a na početku nastavka prvenstva u juniorskoj konkurenciji Croatia s Ličkoga Osika na šestome je mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirani Pomorac iz Kostrene. Ispred njih su već spomenuta Lokomotiva s 19 osvojenih bodova. Opatija je na trećemu mjestu s 25 bodova, drugoplasirani Halubjan ima 29, a vodeća 2. momčad Rijeke, koja je pretrpjela u prvome dijelu prvenstva samo jedan poraz - ima 30 bodova.

Kadetska liga u kojoj se natječu kadeti Otočca ima 12 klubova. Na prvome mjestu je upravo nedjeljni protivnik Lokomotiva, koji u prethodnih jedanaest utakmica nije pretrpio niti jedan poraz, a osvojio je 33 boda. Na dugome mjestu je druga kadetska momčad Rijeke s Kantride, s trideset bodova, treći Halubjan ima 21 osvojeni bod, Grobničan, Vinodol i Krk osvojili su po17 bodova, Opatija 16, Pomorac 14, Naprijed s Hreljina 10, Nehaj iz Senja 7, a jedanaestoplasirani Otočac, koji još nije ubilježio niti jedne pobjede, uspio je tri utakmice okončati neodlučeno i ukupno osvojiti tri boda. Tri boda imaju i posljednjeplasirani kadeti Orijenta 1919 s Krimeje.

Nedjeljne utakmice Otočanima i Ličkoosičanima na igralištu SRC «Belveder» sude Jelenčić, Frlan i Martinović.

(jc)

 

Foto: Detalj s jesenske utakmice kadeta Otočca i Vinodola

Podijeli novost na društvenim mrežama!