O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Prvi put prvenstvo prije kupa !

1/1
Prvi put prvenstvo prije kupa !
Prvi put prvenstvo prije kupa !
Objavljeno: 04-03-2015

Prvenstvo ličko-senjske županije u nogometu nastavit će se u subotu i nedjelju 21. i 22. ožujka, a natjecanje za Hrvatski nogometni kup na području županije, skoro pa kao nikad prije, početi će poslije prvoga kola nastavka prvenstva - 1. travnja!

To nam je potvrdio povjerenik natjecanja u Županijskoj nogometnoj ligi Josip Šuper i dodao kako će u prvome kolu kupa slobodan biti jedini ličko-senjski 4-ligaš NK Nehaj iz Senja, kojega u 2. kolu dočekuje momčad Velebita iz Žabice, koja je željom ždrijeba u prvome kolu kupa slobodna.

Evo i ostalih parova 1. kola, s time da je prvoimenovani klub domaćin: Sokolac – Otočac, Gacka 1925 – Perušić, Croatia – Plitvice, Bunjevac Gavran – Novalja, Lika 95 – Gospić 91. U 2. kolu osim Velebita i Nehaja igrati će pobjednik 1. i pobjednik 2. utakmice, pa pobjednik 3. utakmice i pobjednik 4. utakmice. Pobjednik 5. utakmice bit će slobodan

Da podsjetimo, u prvome proljetnom seniorskom kolu, koje je na rasporedu u subotu 21. ožujka ako su domaćini Otočac, Croatia ili Gospić 91, ili u nedjelju, 22.ožujka ako je neki drugi klub domaćin: sastaju se Gopsić 91 i Novalja, Bunjevac Gavran i Lika 95, Plitvice i Sokolac, Otočac i Perušić, te Croatia i Velebit. U prvome proljetnom kolu, koje se trebalo igrati već 15. ožujka, dogovorom klubova uz pristanak povjerenika natjecanja Josipa Šupera, igrati će tjedan dana kasnije.

(jc)

Na slici: NK Sokolac ( Brinje),njima najteže, odmah protiv vodećeg NK Otočca, koji cijelu prošlu godinu nije izgubio utakmice

Snimio: Josip Cvitković

Podijeli novost na društvenim mrežama!