O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pritužbe na kućice i plovila

1/1
Pritužbe na kućice i plovila
Pritužbe na kućice i plovila
Objavljeno: 04-03-2015

GOSPIĆ- Skupština SRU Lika Gospić prihvatila je izvješće o radu i financiranju za 2014 godinu, zamijenila člana Upravnog odbora, zaključila da se ponovo sazove do mjeseca srpnja kako bi se raspravljalo o novom Statutu, ali ukazala i na ozbiljan problem koji izmiče kontroli u vodozaštitnom području.

Tako je donesen zaključak da se obavijeste „vlasnici“ divljih kućica i nastrešnica u dijelu vodotoka kojima udruga gospodari jer su na određeni način privatizirana najbolja ribolovna mjesta.

Slično je s usidrenim ili često premještenim plovilima na jezeru Kruščica koja su izgrađena i premazana tvarima sumnjiva porijekla nakon čega će u dogovoru s sisačkom Lučkom upravom nadležna inspekcija posjetiti Gospić.

Članovi su pritužbu upravi uputili i na učestalu pojavu kanua i veslanje po rijeci Novčici što smeta ribičima, posebno šaranašima, ali, ineteresantno, ne i na sve češći broj čamaca u donjem dijelu rijeke Like posebno gdje im je uporaba u svrhu ribolova zabranjena jer i sam dio skupštinara koristi plovila bez registracije i položenog ispita!?

Ž.M.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!