O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Visočica i Željo već danas!

1/1
Visočica i Željo već danas!
Visočica i Željo već danas!
Objavljeno: 04-03-2015

Kako se to obično kaže, silom prilika, došlo je do nekih promjena u rasporedu utakmica Treće hrvatske kuglačke lige zapad, skupina Ogulin-Lika. Tako će jedan od kandidata za naslov prvaka i ulazak u 2.HKL zapad, Visočica iz Gospića, svoju utakmicu protiv Željezničara branitelja iz Ogulina umjesto u subotu u 10 sati odigrati već danas poslije podne

To nam je rekao tajnik županijskoga kuglačkog saveza Dubravko Mesić i dodao da se traži novi termin i za utakmicu između Vatrogasca iz Otočca protiv Poštara iz Ogulina. Prema prethodnome rasporedu ta se utakmica trebala igrati u subotu u 14 sati, no kako je u taj termin «smješten» zaostali prvoligaški susret između Velebita iz Otočca i višestrukoga prvaka Zaprešića, Vatrogasac će najvjerojatnije na staze kuglane hotela Ante u Gospiću prije spomenutih prvoligaša, ili, pak u nedjelju.

To su utakmice 19. kola 3. HKL zapad, skupina Ogulin – Lika, u kojemu se još sastaju Klek 2 i Gospić, Euphoria i Gacka, Obrtnik i Policajac Ogulin, te Velebit 2 i Rakovica.

(jc)

Foto: KK Gospić u goste Kleku 2 u Ogulin

Snimio: Josip Cvitković

Podijeli novost na društvenim mrežama!