O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najava poluzavršnice 2.veteranske malonogometne lige

1/1
Najava poluzavršnice 2.veteranske malonogometne lige
Najava poluzavršnice 2.veteranske malonogometne lige
Objavljeno: 04-03-2015

Nadolazeći vikend točnije u nedjelju, 08.03. 2015. igraju se polufinalne utakmice 2. Veteranske malonogometne lige Gospić 2015. Saznat ćemo koje dvije momčadi će završnog dana 14.03. 2015. igrati za naslov pobjednika i vrijedne nagrade! U polufinale su se plasirale tri momčadi koje su i prošle godine igrale u poluzavršnici Pekarna Tušak (prošlogodišnji pobjednik), Velebit Gračac, HMNK Gospić (prošle godine pod nazivom Torpedo) i ove godine im se pridružila momčad Bijeli. Sve četiri momčadi prikazale su vrlo dobre partije na parketu i biti će vrlo zanimljivo u nedjelju navečer u Gradskoj športskoj dvorani kada još znamo da su neki od igrača koje ćete moći vidjeti igrali u prvoligaškim momčadima!

PEKARNA TUŠAK orjentirana na sve "domaće" igrače bez zvučnih pojačanja, ali izvrsna momčadska cjelina koja traje i kako kažu igra sa srcem do kraja. Na turniru do sad u šest utakmica primili svega 2 zgoditka!

BIJELI kojI uz "domaće" igrače u svojim redovima ima pojačanja u imenima koja su poznata sa parketa i travnjaka (Tomičić, Ačkar, Miletić, Švigir). Biti će izrazito oslabljeni ukoliko Strilić zbog ozljede ne bude mogao nastupiti.

HMNK GOSPIĆ momčad koju sačinjavaju igrači (Mikas, Ribičić,Rimac i ostali) koji su pod istim imenom u seniorskoj kategoriji bili i prvaci države u futsalu, pojačani sa Starčevićem (Šicer) i Josipom Palićem najboljim igračem Kutije 2014.

VELEBIT GRAČAC momčad koja kada je kompletna igra vrlo lijep nogomet što je u četvrtfinalu osjetila momčad iz Otočca koja je bila nadigrana i pobijeđena. Uz vrlodobre igrače iz Gračaca (Klanac, Lončar i Klapan) značajna su pojačanja.

HMNK GOSPIĆ - VELEBIT GRAČAC
BIJELI - PEKARNA TUŠAK

Raspored utakmica Nedjelja 08.03.2015.

16:30 RAZBIJAČI - VUKOVI RUX TEAM (02/03) Play out
17:00 MIĆINI TIĆI - TORPEDO (02/03) Play off
17:30 MARAKANA - ŠTRUMFOVI (02/03) Play off

18:00 PAKLENI ANĐELI - PLAVI (9.-11.mjesto)

POLUFINALNE UTAKMICE

19:00 HMNK GOSPIĆ - VELEBIT GRAČAC
20:00 BIJELI - PEKARNA TUŠAK

----------

Igor Šuper

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!