O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Tko će u drugu ligu !

1/1
Tko će u drugu ligu !
Tko će u drugu ligu !
Objavljeno: 03-03-2015

Kuglači druge momčadi Velebita iz Otočca, uvjerljivom pobjedom protiv Poštara u Ogulinu – 7:1, ili u čunjevima 3.329 Velebit, 3.141, Poštar, nastavili su impresivan hod, ne prema kvalifikacijama za ulazak u 2. HKL zapad, nego izravno prema 2. HKL zapad, u kojoj se za sada s područja ličko-senjske županije natječu Plitvice s Plitvica i Karlobag iz Karlobaga!

Izmjenom propozicija omogućen je, naime, izravan ulazak u 2. HKL zapad, bez kvalifikacija, prvacima svih triju trećih liga, pa čak ako i netko s područja Regije zapad uđe u 1. HKL.

Velebit 2, upravo dominanto igra završnicu natjecanja u 3. HKL zapad, skupina Ogulin – Lika, i samo pravo malo čudo bi moglo trenera Josipa Oreškovića Ledenog i njegove pulene zaustaviti na putu u društvo kojemu već dugo, dugo pripadaju. Pa i prošle godine odustali su zbog financijskih (ne)prilika od kvalifikacija i prepustili ih drugoplasiranome Karlobagu.

U 19. kolu u subotu Velebit 2 će u Gospiću ugostiti Rakovicu, u 20. kolu gostuju u Ogulinu kod Željezničara branitelja, u 21. kolu igraju gradski derbi s Vatrogascem iz Otočca, a na kraju u 22. kolu ugostiti će Obrtnik iz Ogulina.

Praktički jedini Velebitov konkurent za naslov prvaka 3. HKL zapad, skupina Ogulin Lika, Visočica iz Gospića u subotu ugošćuje Željeznučara branitelja, u 20. kolu igra protiv Gospića, u 21.protiv Gacke i u posljednjem. 22.kolu gostuje, kod ogulinskog Policajca.

Na utakmici 18. kola protiv Poštara posebno se istaknuo «posuđenik» iz prve Velebitove momčadi Hrvoje Devčić, koji je oborio 587 čunjeva, samo tri manje od 590. Vrlo blizu bio je i Miroslav Kostelac sa svojih 578 oborenih čunjeva. Boris Sušić oborio je 561, Ivica Bunjevčević 548 itd.

Prva momčad Velebita u subotu će odraditi zaostatak iz 18. kola Prve lige od 14. veljače protiv Zaprešića. Kao i inače utakmica će na kuglani hotela Ante početi u subotu u 14 sati.

(jc)

 

Na slici: Kostur Velebita 2, uz igrače I. Atalić i D. Netahli, koji sada igraju za Gacku, odnosno Vatrogasca

Snimio: JOSIP CVITKOVIĆ

Podijeli novost na društvenim mrežama!