O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

TK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezone

1/6
TK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezone
TK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezoneTK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezoneTK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezoneTK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezoneTK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezoneTK GACKA iz Otočca nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezone
Objavljeno: 02-03-2015

TK GACKA iz Otočca, nastavlja s vrlo uspješnim početkom sezone. 10 članova kluba nastupilo je na DALMACIJA OPEN 2015, koji je imao svojstvo prvog od tri kriterijska turnira za izbor reprezentativaca Hrvatske u kadetskoj konkurenciji starosti 11 do 14 godina. Na natjecanju je nastupilo 572 natjecatelj iz 55 klubova.

U konkurenciji kadeta Gacka je imala 4 kandidata. Nika Prpić je i ove godine potvrdila svoju kvalitetu i kandidaturu za reprezentaciju s osvojenim 2.mjestom-srebrna medalja u kategoriji +59 kilograma. Dok od ostalih Fabio Piršljin, Hrvoje Pleša i Anamarija Žalac nisu uspijeli osvojiti medalje.

U konkurenciji mlađih kadeta Gacka je nastupila sa 6 natjecatelja i postigla zapažene rezultate. Najbolji su se pokazali i najiskusniji natjecatelj FILIP PODNAR koji je u kategoriji mlađih kadeta -33 kilograma nanizao 5 uvjerljivih pobjeda i osvojio 1.mjesto- zlatnu medalju, te je u konkurenciji 81 natjecatelja proglašen najboljim natjecateljem. ANDREA BARTULAC mlađa kadetkinja u kategoriji -33 kilograma ostvarila je 4 pobjede za 1.mjesto-zlatna medalja,te je u konkurenciji 91 natjecateljce proglašena najboljom natjecateljicom. FILIP BUKOVAC koji je prvi put nastupio na natjecanju osvojio je 3.mjesto – brončanu medalju. Nažalost Teo Marković, Karla Lončar i Leonarda Šimatović nisu osvojili medalje.

U Konkurenciji 55 klubova TK Gacka zauzela je ukupno 6. mjesto

1.mjesto : FILIP PODNAR , ANDREA BARTULAC

2.mjesto : NIKA PRPIĆ

3.mjesto : FILIP BUKOVAC

Najbolji mlađi kadet FILIP PODNAR

Najbolja mlađa kadetkinja ANDREA BARTULAC

Čestitamo !

TKD GACKA

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!