O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

KK Velebit opet uvjerljiv !

1/2
KK Velebit opet uvjerljiv !
KK Velebit opet uvjerljiv !KK Velebit opet uvjerljiv !
Objavljeno: 28-02-2015

U subotu KK Velebit iz Otočca ugostio je na kuglani hotela Ante u Gospiću KK Poštar iz Splita. Prilikom susreta u Splitu otočani su izgubili s visokim rezultatom,tako je interes za uzvratni susret na „domaćem“ terenu vladao veliki interes s obzirom da je ekipa Poštara plasirana na visokom 4.mjestu,očekivanja nisu bila na razini nade u pobjedu.

Momčad Velebita pripremila se uobičajeno u najjačem sastavu, i kako se na kraju to isplatilo. Otočani su poveli u prvoj postavi 2:0, što je ulijevalo nade u dobar početak. Uz dobru podršku vjerne publike, kuglači Velebita su stekli izvjesnu prednost i kad je na stazu izašla posljednja postava prednost Otočana u oborenim čunjevima ulijevala je nadu za dobar završetak susreta.

Utakmica je završena rezultatom 3376.oborenih čunjeva za Velebit,i 3282.oborena čunja za ekipu Poštara ili 6:2.

Tako 97.čunjeva razlike nije bila lako dobivena partija ako se uzme u obzir da je najbolji igrač Velebita u susretu Dubravko Mesić s 588.oborenih čunjeva izgubio bod,spram protivnika Kolića iz Poštara s 601.oborenih čunjeva.

Kuglačima Velebita preostale su još tri utakmice i to već sljedećeg tjedna u Gospiću protiv prvostojeće ekipe Zaprešića,otići u goste u Novsku te dočekati kuglače Bjelovara kod „kuće“ u Gospiću. Visoko 8.mjesto na tablici očekuju poboljšati bar s tri boda od tri susreta,ali to je mnogo lakše reći nego učiniti. U razgovoru s čelnim čovjekom kluba prof.Devčićem,moglo se zamjetiti zadovoljstvo cijelom ekipom,a između redaka Mesićem i Vidakom posebno.

Na slikama: Dubravko Mesić i Marko Vidak  najbolji među dobrima u ovom susretu.

 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković-Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!