O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Božićno slavlje u Crnomu Kalu

1/8
Božićno slavlje u Crnomu Kalu
Božićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu KaluBožićno slavlje u Crnomu Kalu
Objavljeno: 28-12-2014

CRNI KAL - Vjernici u Crnom Kalu ove su godine doslovce imali "Božić na Božić". Naime, lani je – zbog euharistijskoga slavlja u Brlogu (koji ovaj put ispada "medijska žrtva" jer nemamo "ni slike ni tona", ali smo čuli da je bilo lijepo i radosno!) - don Anđelko morao božićno slavlje u Kalu "premjestiti" na Sv. Stjepana. Ove ga je godine u Brlogu zamijenio susjed vlč. Mile Rajković pa su Kalačani bili dvostruko obradovani. Sa župnikom je iz Kompolja došlo i nekoliko pjevača s orguljašicom Glorijom pa se crkva Sv. Ivana Krstitelja orila od pjesme.
U propovijedi, koja je bila malo drukčija nego u Kompolju, don Anđelko je naglasak stavio na ČUDO Božića. A to je Božja LJUBAV, koja se očitovala u "silasku Boga na zemlju" odnosno u Isusovu rođenju. I kako je Bog pokazao ljubav dajući ljudima svoga Sina, koji je iz ljubavi prema ljudima i svoj život dao, tako su i ljudi dužni ljubav iskazivati jedni drugima – i to ne (samo) lijepim riječima, nego dobrim djelima.

A. Kaćunko

Podijeli novost na društvenim mrežama!