O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“

1/5
Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“
Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“Ante Podnar: „Kvalitetno ste odrađivali svoj posao“
Objavljeno: 23-12-2014

U PU Ličko senjskoj danas su, po uzoru na prošlu godinu, službenici za odnose s javnošću Policijske uprave ličko-senjske i čelnici policijske uprave upriličili neformalno druženje sa predstavnicima medija sa područja Ličko senjske županije. Bila je to prigoda da se razmijene dosadašnja iskustva a sve s ciljem unapređenja buduće suradnje.

Načelnik PU Ličko senjske Ante Podnar tom je prigodom naglasio da se suradnja medija i PU Ličko senjske može smatrati partnerskom i korektnom.

„Suradnja je partnerska i korektna, nastojimo da ju unaprijedimo i da našim građanima pošaljemo poruku da je policija javni servis i da zajedno sa partnerima unutar lokalne zajednice, uz medije, predstavnike gradova i općina, udruga, brojnih institucija i građana zajedno nastojimo rješavati iskazane probleme na zadovoljstvo svih nas. Suradnja između vas kao predstavnika medija i PU LS je po meni bila više nego li dobra, korektno ste odrađivali svoj posao i nadam se da će takva suradnja biti i u budućnosti. Iako smo mi možda mala Županija, s obzirom na broj stanovnika, s velikom površinom, ali velika s duhom, želja nam je da stvarno ova PU bude jamac sigurnosti na ovim prostorima u što i vjerujemo jer nam vi kao partneri u tome možete pomoći, prvenstveno kvalitetnim i profesionalnim informiranjem građana o procesima koji su bitni za sigurnost građana“ – kazao je načelnik PU LS Ante Podnar.

Predstavnici medija u razgovoru sa čelnim ljudima PU LS iskazali su svoje stavove vezane za lakši i jednostavniji pristup informacijama te predložili određene modalitete temeljem kojih bi rad bio kvalitetniji.

Dražen Prša

Podijeli novost na društvenim mrežama!