O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

8. Božićni sajam u Otočcu

1/13
8. Božićni sajam u Otočcu
8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu8. Božićni sajam u Otočcu
Objavljeno: 20-12-2014

U organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca danas je u Otočcu otvoren osmi po redu Božićni sajam. Bila je to prigoda da se na jednom mjestu okupe svi oni koji imaju nešto pokazati i predstaviti iz svoje bogate ponude ali i i u predblagdanskom okruženju da se okupe poduzetnici, udruge, pojedinci i svi ono koji rade nešto s čim se Ličko senjska županija može pohvaliti. Stanovnici Ličko senjske županije na 8. Božićnom sajmu imali su priliku osjetiti čari nadolazećih blagdana, družiti se, pjevati božićne pjesme i u veselom blagdanskom raspoloženju ponuditi pregršt, kako božićnih darova, ukrasa i proizvoda iz vlastite proizvodnje. Bio je to svojevrsni izložbeno prodajni sajam na kojem je svatko pronašao nešto za sebe. U kulturno zabavnom programu nastupili su KUD „Sinac“, HKUD „Korenica“, KUU“Gacka“ Ličko Lešće i Klapa „Senjkinje“.

Nazočne je u ime Županije Ličko senjske pozdravila zamjenica župana Ivana Tomaš koja je tom prigodom kazala:
„sve vas pozdravljam, posebno naše drage izlagače iz Unsko sanskog kantona koji kao naši prijatelji učestvuju gotovo svim našim događanjima. Ova čarolija u Gackoj nešto je prekrasno, ovaj Božićni sajam ima i tradicionalnu karakteristiku da unatoč svim nedaćama i teškoćama koje su zadesile sve krajeve Lijepe naše pa i naš Grad, uz posebnu volju i entuzijazam djelatnica TZ Grada Otočca sajam je opstao i u svom sjaju sjaji i danas u Otočcu. Čestitam Vam i želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu. Pozdravljam i sve članove KUD-ova. Ovo je jedno prekrasno događanje, kojega izuzetno cjenimo a koje pokazuje koliko su vrijedne ruke naših ljudi i koliko se drži do očuvanja naše tradicije, tradicijskih proizvoda i običaja“.

Stručna suradnica Privredne komore Unsko sanskog kantona Ljiljana Ivušić predstavila je izlagače iz Unsko sanskog kantona koja je tom prigodom dir. TZ Grada Otočca Mladenki Orešković uručila publikaciju Unsko sanskog kantona „Eko Bis 10 godina“.

U ime Grada Otočca zamjenik gradonačelnika Nenad Janković zaželio je svima dobrodošlicu i ugodno druženje istaknuvši da je ove godine organizacija Božićnog sajma pala isključivo na teret TZ Grada Otočca za čiju organizaciju čestita. Čestitao je Božić i uspješnu 2015. godinu. Njemu je pripala čast da službeno otvori ovogodišnji 8. Božićni sajam.

Dražen Prša

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!