O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici

1/8
"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici
"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici"Sedmoro veličanstvenih" u vratničkoj školici
Objavljeno: 20-12-2014

VRATNIK - Učenici osnovne škole na Vratniku (njih "sedmoro veličanstvenih") izveli su za svoje roditelje, obitelji i nekadašnje učenike prekrasnu i radosnu (pred)božićnu priredbu, kojom su svima čestitali Božić. U programu, koji su s djecom priredile i uvježbale njihova učiteljica i vjeroučiteljica, bilo je recitacija, pjesama, malih skazanja - u cjelini sve je bilo veoma privlačno, zabavno, veselo i poučno.

Na kraju se svima s najvećim pohvalama obratila ravnateljica osnovnih škola (iz Senja), a potom su djeca svima nazočnima podijelila simbolične darove ter je druženje nastavljeno uz razna pića i kolačiće. Potom je župnik don Anđelko objavio predbožićnu ispovijed u crkvi na Vratniku u subotu u 18,30 sati ter je svima zahvalio za radostan prijelaz iz adventskog vrjemena u božićno ozračje.

A. Kaćunko

Podijeli novost na društvenim mrežama!