O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

1/4
U PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti
U PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnostiU PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnostiU PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnostiU PU ličko-senjskoj svečano uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti
Objavljeno: 18-12-2014

Himnom Republike Hrvatske započela je danas svečana dodjela Spomenica domovinske zahvalnosti u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. Odlukom  predsjednika Republike Hrvatske, prof.dr.sc. Ive Josipovića, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu u Policijskoj upravi ličko-senjskoj odlikovane su Tomislava Bubaš, Višnja Borčić i Maja Brozičević.

Odlikovanim službenicama spomenice je uručio načelnik policijske uprave Ante Podnar, te im u ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića i u svoje osobno ime uputio iskrene čestitke, zaželjevši im uspjeh u daljnjem radu.

Na početku bi se zahvalila našim rukovoditeljima koji su prepoznali naše zalaganje i trud i koji su vjerovali da naš dosadašnji rad zaslužuje ovakvo odlikovanje, te nas i predložili za ovo odlikovanje.

Meni osobno i odlikovanim kolegicama je čast i velika nagrada primiti ovakvo priznanje za časnu i uzornu službu u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Ovo odlikovanje nam je dodatni poticaj da u narednom periodu budemo još bolje u svojim svakodnevnim poslovima i radnim zadacima, te da i dalje obavljamo svoj posao časno i uzorno“ u ime odlikovanih izjavila je Tomislava Bubaš.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!