O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Uskrsni zeko posjetio Brinje i donirao 738.000,00 kuna za Dom u Lipicama

1/2
Uskrsni zeko posjetio Brinje i donirao 738.000,00 kuna za Dom u Lipicama
Uskrsni zeko posjetio Brinje i donirao 738.000,00 kuna za Dom u Lipicama Uskrsni zeko posjetio Brinje i donirao 738.000,00 kuna za Dom u Lipicama
Objavljeno: 15-04-2020

BRINJE - Na natječaj koji je završio u srpnju 2019.Općina Brinje se prijavila sa projektom Rekonstrukcija društveno-intepretacijskog doma u Lipicama.

Nakon administrativne kontrole te kontrole procjene kvalitete prijava je zauzela visoko 3 mjesto na rang listi čime je uvrštena na listu za odluku o odabiru projekata.

Nakon primitka Odluke o odabiru projekata od strane LAG-a LIKA slijedi postupak provjere od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi,ribarstvu i ruralnom razvoju nakon ćega će uslijediti izdavanje Odluke o dodjeli sredstava.

Kroz predloženi projekt cilj je obnoviti i rekonstruirati postojeći Dom (stan preko puta stare škole) koji će služiti lokalnim mještanima za održavanje kojekakvih manifestacija,jednako kao i održavanje svih aktivnosti u naselju Lipice.

U ovom projektu Općina Brinje računa na pomoć stanovnika Lipice. Predloženi projekt je pokrenula Udruga Lipice koja je s Općinom Brinje uspostavila dobru suradnju. Nakon utvrđenih prioriteta,Općina Brinje je pronašla financijska sredstva za izradu projektne dokumentacije koja je temelj prijave na svaki raspisano natječaj. Ukupna vrijednost navedenog projekta je 1,100.000,00 kuna.

Načelnik Fumić je jako zadovoljan dobivenom Odlukom unatoč vremenu u kojem se nalazimo; pri čemu izražava i zadovoljstvo radom Udruge Lipice kao relativno mlade udruge koja prepoznaje probleme s kojima se suočavamo.

OB / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!