O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje

1/9
Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje
Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje Kuglački klub "Velebit" pobjedom nad Medveščakom 1958 nastavio takmičenje
Objavljeno: 26-01-2020

OTOČAC - Dugo najavljivan susret odigran jučer na gradskoj kuglani između ekipe Velebita iz našega grada i gostiju iz metropole Medveščaka 1958,okončan je nadmoćnom pobjedom domaće ekipe, a ako se uzme u obzir da gosti iz zagrebačke metropole predstavljaju jednu od najjačih ekipa u državi,lako je shvatiti koliko je spremno domaća ekipa dočekala goste.

I najveći optimisti nisu računali više od nerješenog rezultata, no mudra taktika, borbenost i veliki optimizam urodili su plodom tako da je pobjeda od 6:2 više nego veliki uspjeh ekipe domaćina odnosno Velebita.

Ako se u kuglanju spomene taktika onda to znači u prvu postava ili trojku treba postaviti najjače igrače a ako se uspije u nakani protivnik pada u rupu i teško se oporavlja. Upravo se to dogodilo u ovoj za ekipu Velebita važnoj utakmici ,jer predzadnje mjesto na tablici nije mnogo ugodno a tu se svrstala ekipa domaćina.

Novogodišnji turniri aktivni treninzi i par prijateljski susreta ojačali su znatno domaću ekipu i uspjeh kako vidimo nije izostao. Okončanjem ovog desetog kola državnog prvenstva ekipa Velebita pomakla se ka vrhu tablice i društvu najjačih.

Ekipa domaćina oborila je zavidnih 3490.čunjeva, dok je ekipa gostiju s 72.čunja manje odnosno 3418 čunja pretrpila teški poraz od  6:2.

Najbolji pojedinac kod gostiju bio je Zlatko Filipančić s 611.č.,dok je kod domaćina ovaj put najbolji pojedinac bio Petar Zubčić s 597.č.

Korisno za napomenuti je i činjenica da su svi kuglači domaće  ekipe postigli ujednačeni broj oborenih čunjeva što je dokaz uigranosti i nada da nadolaze bolji dani što se tiče rezultata i uspjeha.

Već sljedeće subote ponovo na gradskoj kuglani predstoji zanimljiv susret,jer ekipa Velebita dočekuje goste prijatelje i velike takmace iz Zadra,a podrška koja je bodrila jučer veliki je vjetar u leđa domaćoj šestorki.

Nakon kraćeg druženja goste je pozdravio i ispratio put Zagreba Hrvoje Devčić, a lijepim željama i osmjehom  nastojao im je koliko toliko popraviti raspoloženje.

Susret u gradskoj kuglani uspješno su priveli kraju suci Dražen Netahli i Drago Pleša, uz neizostavnu asistenciju Dade Sladović.

 

Tekst i slike:

Stjepan Brajković Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!