O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju

1/5
Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju
Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju Barkanovac Alen Marić ponovno na pobjedničkom postolju
Objavljeno: 21-09-2019

Subota 14.9.2019. bila je rezervirana za uspon na Tulove Grede u organizaciji Srca Velebita događaj je koji želi popularizirati Velebit i Majstorsku cestu. Cilj je bio uspesti se iz Svetog Roka na Velebit. Vožene su dvije staze duža od 56 km usponom od 1240 m i lakša od 36 km visinske razlike od 920 m. Ugodno vrijeme pratilo je bicikliste od starta do cilja po prekrasnim Velebitskim prostranstvima.

Alen Marić vozio je stazu od 36 km i završio na drugom mjestu iza Josipa Štampara sa zaostatkom od dvije minute.

Dok smo nedjelju 15.9.2019 proveli u Rapcu gdje je održano posljednje kolo Husqvarna XCM kupa Hrvatske 2019. Na samoj utrci startalo je gotovo 130 natjecatelja što je manje nego proteklih godina međutim konkurencija je bila i više nego žestoka. Jedan od najboljih biciklista svijeta Manuel Fumić (Cannondale Factory Racing XC) odnio je uvjerljivu pobjedu u Elite i U23 konkurenciji pa su Boštjan Hribovšek (Calcit Bike Team) i Matthias Grick (KTM MTB Factory Team) vodili svoju borbu za drugo mjesto koje je na kraju sa samo 6 sekundi prednosti odnio Slovenac Hribovšek. Najbrži od malobrojnih Hrvata u najjačoj kategoriji bio je Josip Toljan (BBK Orlov Krug) na četvrtom mjestu. Toljan je iskoristio priliku, ostvario dobar plasman, popeo se na postolje i samim time osigurao povijesnu fotografiju s Fumićem na postolju. Među Elite i U23 natjecateljicama najbrže je stazom prošla Gorana Težak (Adrenalina Giant MTB Team) dok je druga, ujedno i posljednja u ženskoj kategoriji, bila Kristina Lukačević (BK Rotor).

Na maratonu Valamar Terra Magica 2019. član BK Barkana Toni Marić je u konkurenciji juniora završio na četvrtom mjestu. Također kako je ova utrka bila posljednje kolo Husqvarna XCM kupa Hrvatske 2019. proglašeni su i pobjednici u ukupnome poretku u disciplini XCM-a. Toni je u ukupnome poretku državnog prvenstva žavršio kao drugo plasirani junior 2019. godine.

Link na rezultate:

Uspon na Tulove Grede http://outdoorlab.hr/index.php/rezultati-utrke-srce-velebita-14-09-2019/

Valamar Terra Magica 2019 https://vtm.bike/hr/rezultati/


 

A.Marić


 

Podijeli novost na društvenim mrežama!