O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽKK Gacka na turniru u Ogulinu

1/11
ŽKK Gacka na turniru u Ogulinu
ŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u OgulinuŽKK Gacka na turniru u Ogulinu
Objavljeno: 17-09-2019

Ženski kuglački klub Gacka je ove subote sudjelovao na kuglačkom turniru u Ogulinu, koji je upriličen povodom dana Grada Ogulina.

Pored ekipe domaćina, na turniru su sudjelovale i ekipe iz ŽKK Mlake iz Rijeke, ŽKK Rijeke, ŽKK Goranina iz Delnica, ŽKK Karlovac, ŽKK Plitvice i ŽKK Gacka iz Otočca, sveukupno sedam ekipa.

Možemo reći da je ovo bio prvi nastup naših kuglačica od osnivanja, te svakako možemo konstatirati da su na ovom turniru pokazale sportski duh, borbenost i sve one odlike koje krase sportaše.

Ovom prilikom se zahvaljujemo ŽKK Ogulin što su nas pozvali na turnir, kao i na ukazanom gostoprimstvu.

Obzirom da sredinom listopada započinje 2. HKL Zapad u kojoj će se naše kuglačice natjecati, dogovorene su dvije prijateljske utakmice s kuglačicama ŽKK Plitvice u četvrtak u 17 sati i ŽKK Ogulin u nedjelju na našoj kuglani u Otočcu.

 

ŽKK Gacka / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!